martes, 7 de diciembre de 2010

CRONICA SENIOR FEMENI A

Diumenge es va disputara  Tordera el partit que va  enfrontar a les noies del senior A del Vilanova amb el Tordera. El partit que ha estat molt igualat tot i que les de blau i groc han guanyat.

El primer set, amb un ajustat 22-25 a favor de les vilanovines, molt disputat i gràcies a la concentracióa i el bon joc que des del primer minut van mostrar les jugadores.
Al segon set, l’Hopticalia va perdre la concentració del primer, que juntament amb la pressió del servei de les del Tordera va tenir com a resultat un 25 a 16 a favor de l’equip local.
En el tercer set les de Vilanova van entrar al camp pensant en la victòria, jugant com saben fer i van marcar la diferencia, aconseguint un resultat final de 21 – 25.

Concients de l’importància del quart set, el Vilanova va saltar al camp amb la convicció i la concentració necessària per derrotar les rivals. Així ho van demostrar, provocant les errades continuades de l’equip contrari amb facilitat i minant els seus ànims amb un marcador parcial de 16 a 25.

El proper partit es disputarà el cap de setmana del 12 desembre i l’equip del Vilanova es medirà amb les “panteres grogues”.