jueves, 23 de diciembre de 2010

CRÒNICA SENIOR 1 MASCULÍ


IMPORTANT VICTÒRIA AL DIFÍCIL CAMP DEL VÒLEI PRAT

Impressionant partit el que es va viure al camp del Vikings Vòlei Prat ‘A’, en el que és habitual aquest any en un partit de dues hores de durada i cinc durs sets. Els d’Opticalia Holandesa CE Vilanova arribaven justos de jugadors en aquest trascendent partit, per saber en quines posicions es podrà lluitar a finals de la temporada.
Espectacular partit de tots els components de l’equip, on amb l’ajuda del nostre entrenador olímpic Juan Miguel Rosell que va tornar a fer de jugador oposat i amb l’empenta de tot l’equip van poder guanyar a un equip format per pujar de categoria, però que no s’esperaven un equip compacte com el groc.
La igualtat en els marcadors dóna una idea de la duresa del partit i marcaria que l’equip que més volia i creia en la victòria donaria un PLUS per endur-se’n el partit. Facundo impressionant en les col·locacions i distribució del joc, va saber llegir en tot moment el partit, va repartir el joc quan l’equip ho necessitava i apostava tant per Rosell i amb Francesc en els moments decissius dels sets, per en el definitiu set i per tancar el partit acabar amb un central, Andres Herrera, fet que l’equip rival no s’esperava. Així doncs, molt bon partit, ara toca esperar que els reis mags vinguin amb bons resultats, començant amb el Vòlei Maresme el dia 8 de gener. Molt bona actitud de tot l’equip, així fa goig mirar el nostre equip del Garraf.
Bones Festes.

Al·lineació: MIQUEL CONA, FACUNDO ÁVILA, ANDRES HERRERA, HÈCTOR GALLARDO, ALFONSO GREGORI, JOSE MªDELGADO, JUAN MIGUEL ROSELL I FRANCESC PLAZA



No hay comentarios: