viernes, 10 de diciembre de 2010

CRÒNICA JUVENIL FEMENÍ

El dia 27 de novembre es va disputar el partit del juvenil femení del  Viladecans contra les noies de l’Opticalia Holandesa.
El partit va estar molt disputat durant tots els sets, però finalment es van imposar per un contundent últim set el femení de l’Opticalia Holandesa.

Les jugadores del Vilanova van sortir molt motivades i concentrades però al set va estar molt disputat i finalment el Vilanova va guanyar per un 24-26.
L’equip va seguir jugant amb molt bona compenetració entre les jugadores, però malauradament aquest set va acabar al equip local per un 25-22.
En el tercer set es van tornar a posar les piles i van guanyar per un contundent 15-25. En canvi en el quart set, per un accés de confiança l’equip vilanoví va perdre les seves opcions en finalitzar en aquell moment el partit i van perdre 15-7.
En l’últim set les jugadores havien de donar-ho tot per guanyar el partit, i així va ser gràcies a les motivacions del entrenador i el bon joc de les jugadores que van donar al partit al Vilanova per un set de 7-15.


Jugadores: Claudia, Irene, Aida, Marina, Júlia, Maria, Lídia, Patrícia, Irene S i Raquel.
Entrenador: Miquel Cona

No hay comentarios: