jueves, 23 de diciembre de 2010

CRÒNICA SENIOR 1 FEMENÍ

HOSPITALET – OPTICALIA CEVG


Un Vilanova amb moltes baixes no ha sabut imposar-se a la pista de l’Hospitalet, cuer a la classificació.
Al primer set les vilanovines han començat molt descentrades i ha costat entrar en el partit. Quan han mostrat el seu joc han aconseguit posar-se per davant en un marcador força ajustat, però finalment s’ha decantat a favor de l’equip locals per 26-24.

Al segon set, l’Hospitalet ha començat amb molta confiança, mentre que el Vilanova ha encadenat un seguit d’errors consecutius. Amb un marcador tan advers ha estat impossible recuperar la concentració i ha acabat llençant la tovallola, acabant amb un 25-11.

Al tercer set el Vilanova ha intentat oblidar els dos sets anteriors i començar de nou. Ha estat dominant el joc una bona estona, sense aconseguir gaire distancia en el marcador, fins que inexplicablement la moral ha tornat a decaure i l’Hospitalet ha aconseguit emportar-se també aquest últim set, per 22-25.

Aquesta derrota ha sigut un cop dur pel Vilanova, que espera tornar de les vacances de nadal amb energies renovades per encarar el proper partit del dia 9 de gener contra Els Monjos.

JUGADORES: Cheli, Blanqueta, Claudia, Cris, Esther, Vinyet, Eva i Caro
ENTRENADOR: Juan Miguell Rossell Milanés




Redactada per: Caro.

No hay comentarios: