domingo, 9 de enero de 2011

CRONICA SENIOR FEMENI A

CRÒNICA SÈNIOR A FEMENÍ – CLUB ESPORTIU MONJOS

Dissabte 8/01/2011.

Primer partit de l’any on el sènior A femení del Vilanova va vèncer  3-1 al Club Esportiu Monjos desprès d’un igualat partit disputat el passat dissabte 8 de gener.
El primer set va mostrar la igualtat de l’encontre, on des de l’inici cap equip aconseguia allunyar-se en el marcador, tanmateix les vilanovines van resoldre el set amb un ajustat 25-23.
El segon set, les vilanovines van entrar amb una mica menys de concentració, fet que va provocar que les noies del Club Esportiu Monjos signessin un resultat de 22-25 al final d’aquest segon parcial.
Desprès d’un segon set desfavorable, l’equip vilanoví va controlar còmodament el tercer set, on agafant la iniciativa, va assolir una avantatge important en el marcador, finalitzant amb un parcial de 25-12.
En el quart set el Club Esportiu Monjos va restablir la igualtat, deixant pel final el desenllaç de l’encontre amb el resultat de 25-23.
Amb aquesta victòria, on totes les jugadores van demostrar que són influents per assolir victòries,les vilanovines tornen a agafar embranzida pels propers partits.  



Jugadores:
Martin C ( 11 ), Martin D ( 4 ), Casanova (12 ), Guinovart ( 16 ), Orriols ( 8 ) ,     Muñoz ( 2 ) , Sanchez ( 7 ) , Bertran ( 15 ), Comas ( 3 ), Martinez ( 6 ) , Ruiz ( 13 ).



3 comentarios:

Claudia Ruiz Álvarez dijo...

Va noies! a pel Frederic Mistral!!

cheli dijo...

claudia, molt bé la repetició de " on totes les jugadores..." i en negreta :-)

Claudia Ruiz Álvarez dijo...

fallo técnico! jjaja