lunes, 10 de enero de 2011

CRÒNICA JUVENIL FEMENÍ

CRÒNICA PARTIT 08/01/11


Dissabte dia 8 de gener, es va disputar el primer partit de l’any entre el juvenil femení del Vilanova i CV Vilafranca “B”, que va acabar amb la victòria de l’equip vilanoví.

El primer set va estar molt igualat, ja que cap dels dos equips deixaba escapar cap punt, però el conjunt femení vilanoví va guanyar per 25-21.

En el segon set, les vilanovines es van confiar massa per la victòria del primer set i això va provocar que el conjunt femení del Vilafranca ho aprofités per resoldre el segon set amb un ajustat 22-25.

En el tercer set, les vilanovines es van posar les piles després del desfavorable segon set i van aconseguir girar el marcador a favor seu, amb un 25-22.

I en el quart i últim set, les noies del CV Vilafranca va començar a desconcentrar-se davant l’iniciativa del conjunt vilanoví que va acabar amb un contundent 25-19.


L’equip femení de l’Opticàlia Holandesa CE Vilanova torna a conseguir una victòria, un conjunt format per Aida, Alba, Anna, Clàudia, Gemma, Irene, Irene Sans, Júlia, Lidia, Maria, Marina, Patrícia i Raquel, i dirigit per Miquel Cona.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

No hay comentarios: