lunes, 10 de enero de 2011

CRÒNICA SENIOR 2 MASCULÍ


El Senior 2 torna al camí de la victoria

Despés de tres derrotes consecutives, l’equip aconsegueix guanyar al difícil CV Mataró a domicili. La millora en el joc es va manifestar sobretot en recepció on en els ultims partits l’equip estava patint moltíssim. Això facilitava la feina de Facu que sustituia a Gastón en la colocació, que va trobar les millors opcions d’atac amb Ray i Oliver, màxims anotadors del partit i decisius en un màgic cinquè set.

Els vilanovins van sobreposar-se a la derrota parcial en el primer set, i es van posar per davant 2-1 en el marcador a base de grans defenses i molta entrega, però no van saber resoldre el partit en el quart set. En els Tie Breaks els vilanovins van tornar a demostrar que són intractables i només van necessitar 4 rotacions per tenir la primera pilota de partit amb 4-14 al marcador i acanavant-se imposant per 7-15.

Julián, Dani, Joan, Víctor, Oliver, Ray, Albert, Facu.

4 comentarios:

Dani4!! dijo...

ueeeeeeeeeeeeah!!!El Robin Team vuelve a robar a los ricos!!!!:D:D:D

Anónimo dijo...

asi me gusta!!!
(arturo)

Anónimo dijo...

GASTON : NOVA!!!GRANDE CHICOS SIGAN ASI!!!!YO SE Q ES DIFICIL JUGAR SIN MI,..PERO BUENO FACU SE DEFIENDE!!!JAJAJAJ
UN ABRAZO A TODOOOSS!!!!

Albert! dijo...

Estaria bien que esta semana intentaramos ganar un poco mas abultado. CONCENTRACIÓN E INTENSIDAD DESDE EL PRINCIPIOO! que están por debajo nuestro y me he cansado de regalar puntos! jaajja