sábado, 2 de abril de 2011

CRÒNICA SENIOR 1 MASCULÍ


PRIMERA CATALANA SÈNIOR MASCULINA
ARC VOLEIBOL  - OPTICALIA HOLANDESA CE VILANOVA ‘A’
2 – 3
Important i patidíssima victòria contra els darrers de la lliga, els joves futurs  del voleibol català, que va posar contra les cordes a un Opticalia Holandesa CE Vilanova que necessita de manera urgent que tornin els seus efectius. De totes maneres, gràcies a aquesta victòria i la derrota del Pintures Planell Igualada, que es queda a quatre derrotes a falta de tres partits per la lliga regular, els vilanovins s’han assegurat estar la propera temporada a primera catalana altre cop. Tot i que encara no s’ha acabat la lliga, té un gran mèrit la permanència sense haver de jugar les fases de descens tal com mostra l’ajustada classificació, en una de les lligues més igualades dels darrers anys, on juguen permanència els 7 darrers equips de la lliga.
Al primer set els de l’ARC van demostrar la seva inexperiència tirant massa pilotes fora del camp o la xarxa directament. Al segon set, però es deixen anar i són els grocs els que es senten pressionats, sabent de la importància de la victòria. Per aquest motiu les errades les fan els grocs i tant sols són Chema, Miki i Andrés mantenen el nivell del partit.
Al tercer set, final de pànic amb polèmica inclosa, on es passa de tenir el set perdut a per una decisió arbitral dubtosa que posa nerviosos als joves i els desequilibra fent que la veterania dels grocs faci que guanyin el set.
Al quart set, l’esgotament del tercer set apareix i al començament del mateix els del la Blume agafen un avantatge de 6 punts difícil de remuntar, i tot i que esgoten les opcions, els joves barcelonins s’emporten el set. Tot estava per decidir al cinquè.
Un cinquè set de pànic amb final semblant al tercer, on els vilanovins anaven perdent de tres punts a finals del mateix, 13 a 10 i una decisió arbitral desestabilitza als joves de l’ARC VOLEIBOL i els vilanovins amb defenses i contraatacs amb col·locacions de Fran Plaza i Albert Sangenís fan possible la remuntada i la victòria dels vilanovins 15-17.




Francesc Plaza

No hay comentarios: