sábado, 2 de abril de 2011

CRÒNICA SENIOR 1 FEMENÍ

MONJOS 2 -3 VILANOVA

Partit molt igualat el disputat diumenge a Monjos, on el sènior A femení s’ha imposat al Club Esportiu Monjos per un 2-3 aconseguint així una important victòria que els hi assegura la permanència.
L'equip va sortir a la pista amb una gran motivació, tanmateix, un rival que ha va estar en tot moment ben col·locat en defensa, va provocar un parcial negatiu decantant aquest primer set a favor de l’equip local.
El segon i tercer sets van caure de la banda vilanovina. Les fèmines van mostrar la millora del nivell assolit pel grup al llarg dels darrers mesos, aconseguint uns sets molt disputats amb punts llargs i renyits.
En el quart set, les noies del Club Esportiu Monjos van aconseguir remuntar amb una molt bona organització en la defensa, sumant així el quart set.
Des del primer fins a l’últim minut del partit la fatiga i el nerviosisme va marcar el joc . Finalment, i després de més de dues hores de disputa, les vilanovines van saber contrarrestar la igualtat en el marcador en el tram final per decantar-lo al seu favor aconseguint la victòria en el tie-break.
Amb aquesta victòria, les vilanovines aconsegueixen la permanència a falta d’ una sola jornada per al final de la lliga.

RESSULTATS I CLASSIFICACIÓ

No hay comentarios: