domingo, 21 de noviembre de 2010

CRÒNICA SENIOR 2 MASCULÍ

El Senior 2 Masculí s’imposa al Sabadell “B” i continua en zona de fases d’ascens


Els nois del Vilanova van fer un partit seriós en el que es van acabar imposant per 3-1 al pavelló esportiu del Garraf. El primer set va caure del cotat local per un ajustat 25-23, no pas sense difcultats, sobretot en recepció, però l’encert en els punts finals del set va ser clau. 

En el segon set, els vilanovins van aprofitar per fer rotacions i l’equip va respondre perfectament i va jugar al mateix nivell que en el set anterior. Aquest cop però, falta la falta de concentració en moments clau i la falta de entesa en defensa va fer que els nois del club esportiu perdessin el set 22-25.

El tercer set l’equip va haver de lluitar fins al final i sobreposar-se als fantasmes del segon set. Els groc i blaus van remuntar un 23-20 encontre i dues pilotes de set en contra. Van acabar 29-27 i mostra’n una molt bona actitud i un molt bon volei al tram final del set.

Els problemes de recepció i actitud van tornar a aparèixer a principis i mitjans del quart set i només, i per enèsima vegada aquesta temporada, l’encert i la entrega en els moments finals al veure pròxima la derrota en aquest quart set van fer reaccionar l’equip que es va imposar per 25-22.


AUTOR: ALBERT SANGENÍS

RESULTAT DE LA JORNADA I CLASSIFICACIÓ

No hay comentarios: